Lækre squashdeller, der er nemme at tygge for de mindste, og lette at lave for forældrene – win win! Ingredienserne skal bare blandes, og så skal de bages i ovnen. Det betyder man ikke skal stå i stegeos, fedt, ikke?
Serveringstips
Server f.eks squashdellerne med lækre flødekartofler med porrer og en skøn vegansk ærtepuré
Familievenlige tilpasningstips:
Squashdellerne er bløde, så de er i sig selv ret lette at spise. Vær dog opmærksom på at hakke løget fint, og evt. også at rive squashen fint (selvom det efter min mening er lækrest med groftrevet squash). Derudover kan du justere på krydderierne, så de passer til lige netop din familie. Server squashdellerne i små bider, der passer til dit barns behov.
Er der squashdeller til overs?
Så brug dem som frikadeller i madpakken, i en sandwich, eller som en hurtig snack til farten.
Det skal du bruge
Redskaber
- Rivejern
- Skærebræt
- Grøntsagskniv
- Skål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 røreske
- Bageplade
- Bagepapir
Ingredienser til squashdeller
- 1 groftrevet squash (3-400 g)
- 1 lille/mellem fintrevet gulerod (ca. 100 g)
- 1 finthakket løg
- 1-2 fed presset hvidløg
- 1 dl fuldkorns hvedemel
- 50 g revet cheddar
- 0,5-1 tsk spidskommen
- 2 tsk timian
- Salt
- Peber
Lad os komme igang med de familievenlige squashdeller
- Forvarm ovnen til 175 grader
- Forbered alle ingredienserne som beskrevet i ingredienslisten
- Bland det hele godt sammen i en skål
- Brug en spiseske til at forme dellerne på bagepladen. Du må gerne presse lidt af væden fra
- Bag dellerne i 30-40 minutter i midten af ovnen
Velbekomme 🙂
Har du spørgsmål til mine familievenlige opskrifter, kan jeg kontaktes her