Sprøde quinoadeller

Hvis du leder efter et sundt, nemt og vegetarisk alternativ til frikadeller og bøffer, er de her quinoadeller et godt bud. Det meste kan forberedes i forvejen, så du bare skal bruge tid på at hælde blandingen sammen og stede dellerne. Quinoadellerne er altså super nemme at lave og kan fryses ned, så der er til en nem frokost eller hurtig aftensmad en anden dag. Derudover er de lavet på en lækker og frisk sommerblanding af kogt quinoa, skarlotteløg, purløg, æg og parmesan.

Serveringstip!

De smager skønt lune serveret med en estragondressing og en lækker, bagt rødbedesalat.

Spis resterne til frokost eller frys dem ned til en anden gang.

Ingredienser

  • 100 g tørret quinoa

  • 1 lille finthakket skalotteløg

  • 2 fed hvidløg

  • 2 mellemstore æg

  • 1,5 dl fintrevet parmesan

  • 2 spsk finthakket purløg

  • 0,5-1 tsk tørret chili (kan udelades)

  • Olivenolie til stegning

  • Salt

  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Kog quinoaen som anvist på pakken.
  2. Hak løg, hvidløg og purløg fint.
  3. Riv parmesanosten.
  4. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen.
  5. Når quinoaen er kogt færdig og kølet en smule ned blandes alle ingredienserne i.
  6. Steg dem på en pande med låg i ca. 7 minutter på hver side.

Velbekomme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *